• Agreată, forma de plată cu card de credit. În momentul de față nu există posibilitate plata prin curier la livrare sau transferul bancar Ne cerem scuze pentru acest inconvenient.

Legale

Returnarea şi înlocuirea

 1. Ai dreptul la returnarea sau înlocuirea produsului cumpărat din magazinul nostru, indiferent de motive, în termen de 30 de zile de la data livrării produsului.

  În acest termen produsul poate fi returnat sau schimbat cu condiția că:
  - se află în ambalajul original şi intact,
  - nu are urme de utilizare,
  - are etichetele si marcarea originală,
  - ataşezi dovada de achiziționare.

  Vă rugăm să returnați produsele ambalate în aşa fel, încât să nu se deterioreze ambalajul lor original. În caz contrar returnarea nu va fi acceptată. Dacă doriți să profitați de dreptul la returnare/înlocuire menționat mai sus, expediați produsul, pe cont propriu, la adresa pentru returnări, pe care o veți găsi pe pagina Contact.

  NOTĂ! Coletele cu plata ramburs nu vor fi primite.

  La coletul cu produsul returnat ataşați o informație, care să conțină numele, numărul de comandă, dovada de cumpărare (factura) şi numărul contului bancar. În termen de 5 zile lucrătoare vom face verificarea produsul returnat. Dacă produsul va satisface condițiile sus menționate, vom returna contravaloarea produsului pe contul tău în termen de 14 zile.