Legale

Legale

Returnarea şi înlocuirea

 1. Ai dreptul la returnarea sau înlocuirea produsului cumpărat din magazinul nostru, indiferent de motive, în termen de 30 de zile de la data livrării produsului.

  În acest termen produsul poate fi returnat sau schimbat cu condiția că:
  - se află în ambalajul original şi intact,
  - nu are urme de utilizare,
  - are etichetele si marcarea originală,
  - ataşezi dovada de achiziționare.

  Vă rugăm să returnați produsele ambalate în aşa fel, încât să nu se deterioreze ambalajul lor original. În caz contrar returnarea nu va fi acceptată. Dacă doriți să profitați de dreptul la returnare/înlocuire menționat mai sus, expediați produsul, pe cont propriu, la adresa pentru returnări, pe care o veți găsi pe pagina Contact.

  NOTĂ! Coletele cu plata ramburs nu vor fi primite.

  La coletul cu produsul returnat ataşați o informație, care să conțină numele, numărul de comandă, dovada de cumpărare (factura) şi numărul contului bancar. În termen de 5 zile lucrătoare vom face verificarea produsul returnat. Dacă produsul va satisface condițiile sus menționate, vom returna contravaloarea produsului pe contul tău în termen de 14 zile.
Bine ați venit la INSTYLIO

Nu suntem aici de mult, dar rămânem pentru mult timp. Vrem să devenim cel mai bun magazin on-line din Polonia, Europa și în lume. Astăzi, gama include mai mult de 6000 de modele de pantofi, tricouri, jachete, sacouri şi pantaloni. Cumpărând de la noi ai suguranța că veți obține un produs 100% original, de la cei mai buni producători din lume, cum ar fi Nike, Adidas, Puma, Reebok, Lacoste, Converse și multe altele. Pentru noi satisfacția Ta este cea mai importantă!