• Agreată, forma de plată cu card de credit. În momentul de față nu există posibilitate plata prin curier la livrare sau transferul bancar Ne cerem scuze pentru acest inconvenient.

Legale

Regulament

 1. Magazinul INSTYLIO este gestionat de firma:

  Carzuu Sp. z o.o.
  Al. Wyścigowa 14/458
  02-681 Varşovia
  CIF: 9512301146, Nr. Reg. Com.: 142231360,
  nr. de înregistrare în Registrul Comerțului: 346717, GIODO: 132272

  numită în continuare "Vânzător".

 2. Cumpărătorul poate fi o persoană fizică adultă, persoană juridică sau o unitate organizațională fără personalitate juridică, denumită în continuare “Client”.
 3. Comenzile pot fi plasate 24 de ore pe zi.
 4. Contractul se încheie în momentul plasării comenzii de către Client. Comenzile cu plata ramburs se realizează imediat, iar comenzile achitate prin transfer bancar sau online, după înregistrarea în contabilitate a plății Clientului în contul Vânzătorului.
 5. Produsul achiziționat este livrat prin compania de transport selectata de Client, specificată în formularul de comandă, la adresa indicată. Factura de vânzare TVA este trimisă pe adresa email indicată a Clientului în formatul PDF sau HTML.Vânzătorul îşi rezervă, de asemenea, posibilitatea de a notifica factura TVA în panelul clienților.
 6. Vânzătorul îşi asumă răspunderea timp de doi ani de la data achiziționării, în cazul când produsul nu este în conformitate cu contractul încheiat, în sensul art. 10 din Legea privind condițiile detaliate de vânzare de consum din 27 iulie 2002 şi altor legi adecvate.
 7. În cazul în care produsul nu corespunde cu contractul încheiat, nota în care se va specifica neconcordanța produsului şi modul de realizare a obligației, va fi trimisă pe adresa Vânzătorului.
 8. În termen de paisprezece zile, de la data primirii produsului comandat, Clientul are dreptul să se retragă din contract, fără menționarea motivelor, în conformitate cu principiile generale care rezultă din dispozițiile privind contractele la distanță. Vânzătorul poate să prelungească timpul de returnare a produsului comandat, iar faptul acesta va fi comunicat pe site-urile magazinului.
 9. Toate prețurile menționate de Vânzător sunt în RON şi sunt prețuri brute (includ TVA). Prețurile produselor nu includ costul livrării, acesta fiind specificat în tariful livrării.
 10. Vânzătorul se obligă la protecția datelor cu caracter personal conform prevederilor legii pentru protecția datelor cu caracter personal din 29.08.1997 (Jurnalul Legilor nr. 133, poz. 883) şi a Legii privind prestarea serviciilor pe cale electronică (Jurn. Leg. nr. 144, poz 1204). Clientul, furnizând datele sale personale Vânzătorului prin plasarea comenzii, este de acord cu prelucrarea lor în scopul realizării comenzii plasate. Clientul are, în orice moment, posibilitatea de a accesa, corecta, actualiza şi şterge datele sale personale.
 11. Niciuna din prevederile prezentului regulament nu are ca scop încălcarea drepturilor Clientului. Nu poate fi, de asemenea, interpretat în acest fel, deoarece, în caz de neconformitate a oricărei părți a regulamentului cu legislația în vigoare, Vânzătorul declară subordonarea necondiționată acesteia şi aplicarea ei în locul prevederilor chestionate din regulament.
 12. Despre modificări şi domenii în care au fost efectuate, Clienții înregistrați vor fi informați pe cale electronică (pe adresa email indicată la înregistrare sau la plasarea comenzii).Notificarea va fi trimisă cu cel puțin 30 de zile înainte de intrare în vigoare a noului regulament. Modificările vor fi introduse în scopul adaptării regulamentului la legislația în vigoare.
 13. Versiunea actuală a regulamentului este disponibilă pentru Client la tabulul regulament. În timpul realizării comenzii şi în toată periada de protecție post-vânzare a Clientului, este valabil regulamentul acceptat de acesta la plasarea comenzii. Exceptând cazul în care Clientul va considera că este mai puțin favorabil decât cel actual şi va comunica Vânzătorului, că a ales versiunea actuală.
 14. Vânzătorul asigură funcționarea adecvată a magazinului online în următoarele browsere: IE versiunea 9 sau mai nouă, FireFox versiunea 22 sau mai nouă, Chrome versiunea 28 sau mai nouă, Safari 6 sau mai noi cu cele mai noi versiuni instalate JAVA şi FLASH şi Cookie-urile activate pentru ecrane cu rezoluție orizontală de peste 1024 px. Folosirea software-ului firmelor terțe care afectează funcționarea şi funcționalitatea browserelor: Internet Explorer, FireFox, Opera, Chrome, Safari poate afecta afişarea corectă a magazinului, de aceea, pentru obținerea funcționalității depline a magazinului INSTYLIO, toate trebuie dezactivate.
 15. Aspectele nereglementate de prezentul regulament vor fi soluționate în conformitate cu prevederile legislației în vigoare. Litigiile vor fi soluționate de instanțe judecătoreşti competente teritorial şi material.
 16. La o comandă se poate folosi doar un singur cupon de reducere, cupoanele de reducere nu pot fi combinate cu alte cupoane, promoții şi reduceri. Reducerea este calculată pe baza prețului cu amănuntul. Prețul minim al produsului nu poate fi mai mic decât 0,01 RON.

Versiunea 1.1 (Varşovia, 2013-12-23)