Legale

Legale

RECLAMATII SI GARANTIE

  1. Reclamația produselor achiziționate în INSTYLIO sunt soluționate în conformitate cu Legea din 27.07.2002 aplicabilă în Polonia privind condițiile specifice de vânzare a bunurilor de consum şi modificarea Codului Civil Jurnalul Legilor nr.141 poz. 1176, în cursul perioadei de 24 luni de la data livrării produsului cumpărătorului. Vom lua atitudinea cu privire la soluționarea reclamației în termen de 14 zile de la primirea produsului reclamat
  2. Împreună cu produsul reclamat trimiteți formularul de sesizare a reclamației:
    descarcă formularul
    şi factura primită.
  3. În cazul luării în considerare a reclamației produsul va fi schimbat pe unul fără defecte iar în cazul în care acest lucru va fi imposibil (de ex. lipsa unui anumit produs), vă vom oferi alegerea altor produse disponibile la magazin sau rambursarea contravalorii.
  4. Informăm că nu primim produsele reclamate trimise prin ramburs. Pentru a stabili detalii privind returnarea vă rugăm să contactați prin telefon centrul nostru de deservire a clientului. Datele de contact pot fi găsite pe pagina Contact.
  5. Nu rambursăm banii prin mandat poştal. Singura posibilitate este transferul mijloacelor băneşti în contul bancar indicat.
Bine ați venit la INSTYLIO

Nu suntem aici de mult, dar rămânem pentru mult timp. Vrem să devenim cel mai bun magazin on-line din Polonia, Europa și în lume. Astăzi, gama include mai mult de 6000 de modele de pantofi, tricouri, jachete, sacouri şi pantaloni. Cumpărând de la noi ai suguranța că veți obține un produs 100% original, de la cei mai buni producători din lume, cum ar fi Nike, Adidas, Puma, Reebok, Lacoste, Converse și multe altele. Pentru noi satisfacția Ta este cea mai importantă!